Вторият уебинар с д-р Александра Ровная ще се проведе на 12 април 2020 г., онлайн, като започва в 18.00 часа и ще продължи до 21.00 ч.

АКЦЕНТИ В УЕБИНАРА:

  • Контрол на състоянието
  • Комплексна декогнестивна терапия (КДТ)
  • Мануален лимфен дренаж (МЛД)

За презентацията е осигурен превод от руски език.

Преводът на срещата е безплатен за пациентите, благодарение на средства, получени като дарение.

Моля да имате предвид, че срещата ще се записва и разпространява в интернет.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА УЕБИНАРА!

Информация за д-р Александра Ровная:

Д-р Александра Ровная е родена през 1985 г. в Ленинград. Завършва средното си образование със златен медал, а след това получава Червена диплома в медицинския факултет на Санктпетербургския държавен университет. В периода между 2013 и 2016 г. д-р Ровная активно участва в множество практични и теоритични сертификационни курсове по кинезиотайпинг в медицината, декогнестивна терапия и управление на лимфедема в Русия и Германия (клиниката на Фьолди в Хинтерцартен). През 2018 г. и 2019 г. тя изучава аспектите на консервативното лечение на лимфедема, лимфна микрохирургия и липосукцията като метод за лечение на лимфедем в Швеция, Испания и Великобритания. От 2014 г. насам Александра Ровная е практикуващ лимфолог, действащ административен директор на Асоциацията на лимфолозите на Русия, член на Европейския съвет по лимфология и Международното общество по лимфология.

Тя е съорганизатор на конференции с международно участие и е автор и на проекта „Училище за пациенти“ за пациенти след онкологично лечение (профилактика на лимфедем), където води и лекции. Д-р Ровная е авторитетен преподавател в курсове по декогнестивна терапия, кинезиотайпинг при лимфедем, избор на компресионни трикотажни изделия, провеждани ежегодно в Русия и Европа (Румъния, Турция, Чехия, Гърция, Кипър, Малта и др.) От 2019 г. Александра Рованя е преподавател по „Консервативно лечение на лимфедем“ в Катедрата по физикални методи на лечение и спортна медицина и лауреат на президентската награда на Международния лимфологичен конгрес в Буено Айрес, Аржентина.

Важно за участниците: 

Приложението, през което се провежда уебинарът, е Teams на Microsoft. Не е нужна предварителна регистрация или сваляне на компютър или телефон на приложението. Линкът може да се отвори през компютър или телефон, като, ако не искате да имате инсталация, просто можете да изберете опцията „Участвай в срещата през браузър“. Необходимо е да напишете името си и да влезете. Моля в срещата да сте с изключени микрофони и камери.